HVEM STÅR BAG BOE SOME?

Læs om baggrunden for Boe SoMe og find ud af, om vi er et match!

Boe SoMe er min lille konsulent virksomhed, hvor jeg hjælper virksomheder med deres sociale medier og markedsføring.

Jeg er uddannet markedsføringsøkonom og har en stor interesse i og passion for de sociale medier.

Derudover er jeg uddannet personlig træner og kostvejleder og har mere end 6 års erfaring indenfor fitness – og sundhedsbranchen, samt mere end 12 års erfaring indenfor restaurations – og fødevarerbranchen, og 5 års erfaring indenfor mode – og livsstilbranchen. Jeg har været alt lige fra opvasker og lagermedarbejder, til souschef og daglig leder. Jeg ved hvordan det er, at have forskellige “hatte” på, og at være i mange forskellige virksomheder – og jeg deler gerne ud af mine personlige erfaringer.

Med andre ord, så er det mig du skal have fat i, hvis du har en virksomhed indenfor en af ovenstående brancher 😉

Som person er jeg nede på jorden, lærenem, effektiv og ikke bleg for at komme med idéer, råd og min mening . Dette afspejler sig også i de virksomheder jeg samarbejder med. Jeg arbejder kun med folk, som kan grine af hverdagen, er konsekvente i deres valg og som er med på en flydende ping-pong, uden for meget snik-snak.

Jeg er bosat i Aarhus, har boet flere år i København og er opvokset i Ribe. Derfor finder du mig også ofte i områderne af disse tre, hvor jeg også har mine netværk og langt de fleste af mine kunder.

Passer det sammen med din tilgang til din virksomhed? Så kan vi meget muligt være et match 😊

Kontakt mig uforpligtende her, og hør om hvad jeg kan gøre for dig!