Priser

Se priserne til de forskellige pakker og tilkøb her. Alle priser er uden moms og prisen er per måned (medmindre andet er angivet).

Hvis du er interesseret i en skræddersyet løsning, så er dette også en mulighed!

STOR KLIPPEKORT

20 TIMER

8.500 kr/md

LILLE KLIPPEKORT

10 TIMER

5.000 kr/md

TIMEPRIS

550 kr/md

* Alle priser er ekskl. moms
** Ved Facebook annoncering, betaler du som kunde for annoncebudgettet.
*** Jeg kommer gratis ud til en radius af 10 km. fra 8000 Aarhus C. Alle kilometer derudover bliver tillagt et tillæg på 2,50 kr. per kørt kilometer

Nyhedsbreve

Jeg opbygger nyhedsbreve i Mailchimp, som matcher jeres visuelle identitet og ordlyd. Det er op til dig om det er flere nyhedsbreve hvert måned, eller to nyhedsbreve om året!

Priser afhængig af antal nyhedsbreve – Spørg for en god pris!

Hjemmeside/SEO:

Skal virksomhedens hjemmesides tekster og billeder jævnligt opdateres, eller trænger den blot til en gennemgang af SEO? Lad mig stå for det, og sørge for at hjemmesiden hele tiden fremstår opdateret og optimal.

Pris afhængig af hjemmeside – Spørg for en god pris!

Foto

Jeg skyder billeder til indhold til de sociale medier, når vi afholder vores månedlige møde/møder. Har du behov for flere fotodage, kan dette tilkøbes. Der er ikke begrænsning på antal billeder. Vær obs på kørselstillæg.

3 timers foto inklusiv efterfølgende redigering: 1500 kr. ekskl. moms

Video

Jeg skyder video til indhold til de sociale medier, når vi afholder vores månedlige møde/møder. Redigeringen tilpasses din stil og der tilføjes undertekster. Har du behov for større mængde video kan dette tilkøbes. Vær obs på kørselstillæg.

3 timers video skydning inklusiv efterfølgende redigering: 2000 kr. ekskl. moms

 

Grafisk:

Jeg laver grafik til både web og print. Brug f.eks. grafikken til indhold til de sociale medier, opfriskning af hjemmesiden, til foldere og brochurer, menukort, visitkort og logo.

Pris afhængig af opgave. Priser fra 250 kr. ekskl. moms per opgave.

Webshop

Skal der oprettes produkter på jeres webshop? Lad mig stå for både oprettelse, tekst, SEO og foto.

Pris afhængig af webshop størrelse. Spørg for en god pris!

Influencer samarbejde

Drømmer I om at nå ud til jeres kunder via influencere eller ambassadører? Lad mig opsætte og afholde kampagnen for jer og være kontaktledet mellem jeres virksomhed og influencerne.

Pris afhængig af kampagne – Spørg for en god idé og en god pris!

Blog indlæg

Er blogindlæg relevant for jeres virksomheds produkter og services? Så lad mig skrive gode, informative og SEO optimerede blogindlæg inklusiv fotos, som kan inspirere og hjælpe jeres kunder.

Pris afhængig af type blogindlæg – Spørg for en god idé og en god pris!

Lad os tage en snak!

Om du er til en sludder over kaffe, eller blot et hurtigt telefonmøde, så er du velkommen til at booke et gratis møde, så vi kan se om vi er et match!

Kontakt mig